Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Φιογκάκια: τα κάναμε... σαλάτα




  •  500 γρ φιογκάκια
  •  10 φέτες καπνιστό ζαμπόν κομμένο σε κύβους 
  •  3 καρότα τριμμένα 
  •  250 γρ καλαμπόκι (κονσέρβα) 
  •  3 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό 
  •  Σάλτσα Thousand Islands 
  •  Φρεσκοτριμμένο πιπέρι




Βράζουμε και σουρώνουμε τα φιογκάκια.
Ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά.




Μικρά μυστικά: Αφήνουμε τα φιογκάκια να κρυώσουν πριν ρίξουμε τη σάλτσα διαφορετικά θα την πιούν..
Μεγάλο μυστικό: Εύκολο, γρήγορο και δροσερό. Ό,τι χρειάζεται δηλαδή ένα καλοκαιρινό πιάτο.

1 σχόλιο: