- 500 γρ φιογκάκια
- 10 φέτες καπνιστό ζαμπόν κομμένο σε κύβους
- 3 καρότα τριμμένα
- 250 γρ καλαμπόκι (κονσέρβα)
- 3 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
- Σάλτσα Thousand Islands
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Βράζουμε και σουρώνουμε
τα φιογκάκια.
Ανακατεύουμε με όλα
τα υπόλοιπα υλικά.
Μικρά μυστικά: Αφήνουμε
τα φιογκάκια να κρυώσουν πριν ρίξουμε τη σάλτσα διαφορετικά θα την πιούν..
Μεγάλο μυστικό: Εύκολο,
γρήγορο και δροσερό. Ό,τι χρειάζεται δηλαδή ένα καλοκαιρινό πιάτο.
Φα δίεση ο Φιόγκος κι ο Ρούχλας είναι Λα ...!
ΑπάντησηΔιαγραφή