Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Club sandwich (σαν...)





Ψωμί προζυμένιο
Τσένταρ
Καπνιστό ζαμπόν
Ντομάτα σε φέτες
Μαρούλι iceberg
2 αυγά
Μουσταρδοσώς
Κολοκυθάκια
Καπνιστή πάπρικα, σκόρδο, δυόσμος
Ελαιόλαδο



Μικρά μυστικά: Το τσένταρ θα λιώσει αμέσως από τη θερμοκρασία του ψωμιού και της ομελέτας. Αλατίζουμε τις ντομάτες και το μαρούλι. Πιπερώνουμε τη μουσταρδώς αφού την αλείψουμε στο  ψωμί. Τα κολοκυθάκια εναλλακτικά τα κόβουμε σε λεπτές φέτες και τα κάνουμε τσιπς σε φούρνο με αέρα στους 200 για 15 λεπτά περίπου (αφού βάλουμε τα μπαχαρικά και το δυόσμο μας).
Μεγάλο μυστικό: Σαν... club σάντουιτς και... ώπα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου