100γρ
βούτυρο
70γρ
λάδι
1
αυγό
70γρ
γάλα
1
κουτ. πάστα σκόρδου
400γρ
αλεύρι κοσκινισμένο
1
κουτ.μπέικιν πάουντερ
Αλατοπίπερο
Στη
μισή ζύμη προσθέτουμε καπνιστή πάπρικα
Μικρά
μυστικά: αν η ζύμη είναι πολύ σφιχτή και θρυμματίζεται, προσθέτουμε λίγο γάλα.
Αν θέλουμε να σφίξει, λίγο αλέυρι
Μεγάλο
μυστικό: ορεκτικό για το γιορτινό τραπέζι σε πλατώ τυριών και αλλαντικών. Συνοδεύει
τέλεια ντοματόσουπα... μείνετε συντονισμένοι!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου