Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Aλμυρά μπισκοτοκούλουρα







100γρ βούτυρο
70γρ λάδι
1 αυγό
70γρ γάλα
1 κουτ. πάστα σκόρδου
400γρ αλεύρι κοσκινισμένο
1 κουτ.μπέικιν πάουντερ
Αλατοπίπερο
Στη μισή ζύμη προσθέτουμε καπνιστή πάπρικα

Μικρά μυστικά: αν η ζύμη είναι πολύ σφιχτή και θρυμματίζεται, προσθέτουμε λίγο γάλα. Αν θέλουμε να σφίξει, λίγο αλέυρι
Μεγάλο μυστικό: ορεκτικό για το γιορτινό τραπέζι σε πλατώ τυριών και αλλαντικών. Συνοδεύει τέλεια ντοματόσουπα... μείνετε συντονισμένοι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου