Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Λουκατόνι



  • 1 πακέτο ριγκατόνι
  • 1 χωριάτικο λουκάνικο σε φέτες
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη λωρίδες
  • 15 ντοματίνια κομμένα στα 4
  • Τυρί τριμμένο
  • Ξηρό βασιλικό (περίπου ένα κουτ. του γλυκού)
  • Ροζ πιπέρι (περίπου μισό κουτ. του γλυκού)
  • Ελαιόλαδο


Βράζουμε τα ριγκατόνι, τα λαδώνουμε ελαφρά και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα όπως φαίνεται στην εικόνα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το λουκάνικο και ανακατεύουμε.   



Τοποθετούμε τις φέτες του λουκάνικου επάνω από τα υπόλοιπα υλικά και κλείνουμε τη λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200˚C για 20 περίπου λεπτά. 




Μικρά μυστικά: Δε χρειάζεται αλάτι αρκεί το τυρί να είναι αλμυρό. Ταιριάζει κεφαλογραβιέρα, παρμεζάνα, ρεγκάτο.
Μεγάλο μυστικό: Luca-Toni και.... γκοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου