Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας...




Τσιγαρίζουμε τον κιμά σε ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Αφού «σωθούν» τα υγρά, σβήνουμε με τη μαυροδάφνη και ρίχνουμε τα μπαχαρικά, τους κύβους, το χυμό και τον πελτέ ντομάτας και αλατοπιπερώνουμε. Σιγοβράζουμε για 40 περίπου λεπτά.
Βράζουμε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.


Μικρά μυστικά: Μυρωδάτος υπερκοκκινιστός κιμάς με μακαρόνια. Στο τελικό πιάτο πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και, για μένα, απαραιτήτως τυρί, κατά προτίμηση αλμυρό.
Μεγάλο μυστικό: Έλα μου, είναι ακίνδυνη η τρέλλα μου...  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου